Beecee…


Nyt vaan jäädään odottelemaan Kennelliiton lausuntoa. Eläinlääkäri arvioi lonkat B/C:ksi ja kyynärät puhtaiksi. En tiiä miten oon onnistunut noin heilauttamaan toisen kyynärkuvan (otin kännykällä…), mutta kai siitä jotain saa selvää. Polvien kopeloinnin otin epävirallisena, mutta niissä ei ollut mitään vikaa.

Vähän on epämääräiset fiilikset noista lonkista. Toisaalta oon helpottunut, koska pelkäsin ceetä pahempaa. Mutta ainahan sitä toivoo parasta. Nivelrikkoa ei kuitenkaan ole ja käyttäähän jotkut c-lonkkaisia jopa jalostukseen, joten eiköhän tässä voi kuitenkin iloisena olla. Tai no, katotaan nyt mitä mieltä Kennelliiton tohtori on. Mistäs mä tiedän mitä sieltä tulee.


Tintturan menoa ei ainakaan mikään estä.

0

4 Comments

  1. Täällä värikaimanne sai B/C:t liitosta. Olin ja vähän pettynyt, odotin tietysti parempaa. Mutta viisaammat lohduttelivat että eihän se nyt vielä paha ole ja koiruus itse vaikuttaa olevan samaa mieltä. 🙂 Nuoremman kanssa vielä jännätään tuloksia ensivuoden puolelle. Välikuvat lupasivat hyvää…

    • Eihän C kauhea paha ole, ellei ole nivelrikkoa. Kyselin ympäriinsä Tianan kuvista ja ihmiset meinasivat, että todennäköisesti tulevat molemmat lonkat ceenä takaisin. Mutta onnneksi eivät koiran elämää pahenna!

  2. Onhan nuo tosi paljon paremman näköiset kuin Coston D:t. Onnea terveestä koirasta!

Vastaa

Your email address will not be published.

*

© 2018 Iltateellä

Theme by Anders NorenUp ↑