Ei muuten kutise

Se on aina niin järkevää lähteä innolla valokuvaamaan syyskuussa auringon laskiessa. Etenkin silloin, kun tajuaa auringon ehtivän laskea kokonaan ennen kuin pääsee edes kuvauspaikalle. No, facepalmatessa itselleni laitoin kameran silti laulamaan. Näiden laadussa ei ole ylpeyden aihetta, mutta onhan niissä sentään koira. Sitähän mä lähdin kuvaamaan.

Tianalla on muuten loppunut kutinat kokonaan sen jälkeen, kun vaihdoin ruuan Brit Carelle. En voi sanoa sen sisällön olevan mitään priimaa etenkään lihaprosentin kannalta, mutta tärkeintä on tietysti se kutinan loppuminen. Ja lihaahan voi aina lisätä ruokaan.

Varasin sille myös ajan virallisiin lonkka- ja kyynärkuviin eilen. Otin kuvaukset vasta lokakuun loppupuolelle syyslomaviikolle, mutta onpahan sekin nyt tulossa. Jännityksellä toivon ettei sieltä paljastuisi mitään risaa! Menoa ei tuolta ainakaan puutu eikä ole koskaan varonut hyppyjä, mutta eihän sitä varmaksi tiedä ennen kuin saa tulokset. Sisarusten huonojen lonkkatulosten takia toivon parasta ja pelkään pahinta.

0

6 Comments

 1. Mahtavaa, että oot saanu kutinat hallintaan. Meillä ell määräämä shampoo tuntuu vain pahentavan asiaa, tuon selkä on ihan kamalassa kunnossa, hilseilee ja kutiaa. Meilläkin on luustokuvaus ens kuussa, 3. päivä Ventelällä. Kenelle te meette?

  • Mä varasin ajan Mäntsälästä. Eläinlääkäriä en tiedä, mutta uskon että osaavat hoitaa homman. 😀

   Ootko kokeillut ruuanvaihdosta Costolle? Tosi paska tilanne teilläkin.

 2. Anonymous

  1.10.2013 at 11:46

  Ihana blogin otsikko :3 Itse en keksi yhtään mitäänx)

  • Haha, kiitos! Kyllä se sieltä tulee, täytyy vaan miettiä asioita mitä fanittaa ja miettiä miten sais niitä hyödynnettyä. 😉

 3. Tiana on aika makeen näkönen sakemanni :)!
  kutinat on aina ärsyttäviä, varsinkin kun eläinlääkärit tuputtaa nykyään kokoajan allergiaa -.-

  • Niinhän ne tuputtaa ja allergia taitaa tuolla ollakin. En vaan tiedä mikä, mutta perunapohjaiset muonat eivät ainakaan tuolle sovi. Joka on sikäli ärsyttävää, kun just ne on niitä lihasimpia kuivamuonia (Taste of the Wild, Acana, Orijen…). Mutta ei se mitään, halvemmallahan tässä pääsee ostaa tuota ”vähän huonompaa” ja loppurahoilla sitten lihaa kuppiin. 🙂 Pääasia ettei enää kutinat vaivaa.

Vastaa

Your email address will not be published.

*

© 2018 Iltateellä

Theme by Anders NorenUp ↑