Vihdoin viikonloppu

Lähtekää kaikki pariksi tunniksi metsään, siellä on aivan ihana ilma. Mentiin kuvailemaan systerin tekemiä aivan ihania sormikkaita sen omaa blogia (ei ole vielä valmis, muuten saisitte linkin) varten, mutta löytyihän sieltä muutakin kuvattavaa. Ei mitään ihmeellistä, mutta tuosta viimeisestä lehtihässäkästä jotenkin tykkään.

Loppuilta meneekin sitten tilausulkoasujen parissa, taidan tästä lähteä keittämään teetä.

0

4 Comments

  1. Me tultiin juuri pitkältä metsäretkeltä poikaystävän ja koiruuksien kanssa. Ilma oli hieno, mutta voi sitä hirvikärpästen määrää.. ihan järjetöntä 😀
    Tuo viiminen lehtihässäkkä kuva on kyllä minunkin mieleeni, hieno 🙂

  2. Hyi apua mikä hämähäkki! 😀 Mut kivoja kuvia taas, vaukke (millä sää kuvasitkaan?).

  3. Hämppiksiä on kuule kiva kuvata! Runko on Canon EOS 60D, nää on otettu ihan perus halppis 1.8f 50 millisellä, kun tarkoitus oli kuvata vaan niitä systerin sormikkaita. Yleensähän mä en kuvaa oikeestaan muulla kuin Sigman 70-200mm 2.8f putkella.

Vastaa

Your email address will not be published.

*

© 2018 Iltateellä

Theme by Anders NorenUp ↑