Elokuun viimeiset päivät

Huvittavaa heittää tämä postaus heti Syyskuu -postauksen jälkeen, mutta kun muistin nämä muokkaamattomat kuvat vasta nyt… Joten menkäämme aikakoneeseen ja siirtykäämme kaksi viikkoa taaksepäin.

Nämä otin iltalenkillä 30. päivä. Oli tarkoitus lähteä ennen auringonlaskua, mutta pahainen meni pilveen ennen kuin ehdin kaivaa kameran repusta.

Ylläolevat kuvat on otettu seuraavana päivänä. Olen todella huono muokkaamaan kuvien värejä jälkikäteen, joten antakaa armoa… Luulin näiden onnistuvan muutenkin paljon paremmin, yhyy. Liikekuvissa on selvästi vielä harjoittelemista.

0

2 Comments

  1. Eihän noissa liikekuvissa ole mitään vikaa! Väritkin ovat sellaiset, mitä nyt tähän aikaan tulee! Itselläni on joskus kauhea kyllästys tuohon vihreään väriin kuvissa. Se on vaikea saada oikeanlaiseksi. Talvella sitten tympäännyn siihen valkoiseen taustaan 😀

  2. Jep, miten voikin olla niin vaikea asia yksi vihreä nurmikko! 😀 Ja kauhulla odotan taas talvea, niin ärsyttävää kuvata mustaa koiraa ja valoa on niin vähän päivässä. Pitää keskittyä talvella kuvaamaan kissoja.

Vastaa

Your email address will not be published.

*

© 2018 Iltateellä

Theme by Anders NorenUp ↑