Vähäisen ajanpuutteen ja blogien hiljaisuuden vuoksi päätin yhdistää tämän wannabe-valokuvausblogini kanssa. Totuushan on se, että tännekin heitän suurimmaksi osaksi kuvia, joten tuntuu typerältä heittää elukkakuvat tänne ja loput toiseen blogiin.

Eli. Ulkoasussa ja sivuissa tapahtuu muutoksia, joten älä pelästy, jos sivut heittää välillä kuperkeikkaa. Kokeilin äsken kokonaan uutta ulkoasua, mutta tulin siihen tulokseen, että jätän ainakin toistaiseksi tämän nykyisen – pienillä muutoksilla tietenkin.

Osoite ei tule muuttumaan mihinkään, joten no hätä.

EDITEDITEDIT 14.9.

Noniin, nyt on valmista. Eli siirsin valokuvausblogini kaikki kirjoitukset tänne, koska tuntui turhalta aloittaa täysin puhtaalta pöydältä sen kanssa. Vähän on siis erikoisen näköistä, mutta mitäpä tuosta – lemmikeitä koskevat postaukset löytyy seasta tunnisteiden avulla ja kyllähän tämä jatkossa selkenee!

0