Green Day – Wake Me Up When September Ends

Kiire on hirveintä maailmassa. Monet ihmiset hallitsee sen, jopa nauttii siitä, mutta minä en. Mä en osaa elää tuli hännän alla, vaan tarviin aikaa rauhoittumiseen, ihan vaan pelkkään olemiseen. Mun arki tällä hetkellä on kaikkea muuta. Lähden kotoolta puoli seitsemältä ja tulen takaisin kuuden jälkeen. 12 tuntia liikenteessä ja sen jälkeen pitää jaksaa lähteä vielä kunnon lenkille ja pitää koti asuttavassa kunnossa. Pakko saada vielä untakin kalloon, muuten seuraava päivä menee päänsärkyisessä sumussa ja energiaa on vielä vähemmän. Meinaan tulla hulluksi.

Aamulla kellon soidessa sammutin sen ja jatkoin unia. Hyvä oppilas! Menin jo yhdeksältä nukkumaan ja heräsin ennen yhtätoista. Univelkaa taisi olla aika määrä, kun tuli nukuttua melkein 14 tuntia. Teki silti hyvää, tuntuu että koko kroppa olisi herännyt.

Oltiin koulun kanssa Naumin retkeilyalueella, Sysmässä, tällä viikolla ja sain kuvailtua siellä pikkuisen. Muuten valokuvaus on jäänyt, kun ei vaan ehdi eikä viikonloppuisin jaksa.
0