Olen ollut erään foorumin vakikävijä vuodesta 2006. Siellä on muutaman vuoden pyörinyt kuva tunnissa -päivä, jolloin parin viikon välein halukkaat voivat ottaa yhden kuvan tunnissa ja jakaa päivänsä näin muiden kanssa. En ole monesti osallistunut, koska yleensä unohdan nää aina, mutta eilen muistin! Eilen ei tapahtunut mitään ihmeellistä, etenkin kun olen nyt viihtynyt melkein koko kesän täällä äitin luona kaukana kaupungista.


10:39 Aamupalan jälkeen koirien kanssa ulos. Pallohullu etsii tietysti ensimmäisenä pallonsa.


11:08 Rökning kan döda ja niin edelleen. Surffailin puhelimella netissä, lähinnä sillä samalla foorumilla ja Persiessä. Eiku siis… Petsiessä.


11:48 Kävin kuvailemassa linnunpöntön menoa. Emo oli sen verran arka ettei lähemmäs päässyt ja pönttö on niin varjossa ettei kuvan laatukaan päätä huimaa suuren ISO-arvon vuoksi, mutta näillä mennään.


12:03 Levikset repee Sini Sabotagen tahdissa. Muuta kanavaa ei tuolta vanhasta rotiskosta kuulukaan kuin YleX. Ei sillä, että siinä olisi mitään vikaa. Yleensä tulee hyvää musiikkia, mutta juontajista en välitä. NRJ:llä on parhaat juontajat.


13:21 En ole suuri Nora Roberts fani, mutta silti kirjahyllystä löytyy siltä muutama kirja. Tämän ostin aikaa sitten kirjakaupasta kympillä ja vain sen takia, että oli a. halpa ja b. kissaeläimet kuuluu juoneen. Tämänkin kirjan juonen osasi arvata jo ennen kuin alkoi edes lukemaan, mutta hyvin kelpasi silti kevyeksi kesälukemiseksi.


15:04 Kirja loppui ja hain koirat vähäksi aikaa ulos. Ei noita voi näillä helteillä pitää päivisin ulkona, kun touhottajat läkähdyttävät ittensä loppuun.15:11 Kävin poimimassa mansikoita omalta maalta. Yllättävän paljon tuoltakin tulee, vaikka mansikkamaa onkin kovin pikkuinen. Nomnom <3


15:36 Koska kirja loppui, niin siirryin lukemaan MeNaisia. Se on muuten ainoa naistenlehti, jota mä luen mielelläni. Esimerkiks Cosmoa en voi sietää. 😀 Radiosta alkoi tulla pelkkää schaissea, joten hain kuulokkeet sisältä ja kuuntelin kännykästä omaa musaa. Sannin Jos mä oon oikee – sinkku on muuten ihmeellisen hyvä.


16:43 Käytiin hakee vähän jätskii.


17:12 Look at me, I’m flying! Kävin koneella, hoitamassa mm. farmin. Hihi.


17:56 Jatkoin lehden lukemista.


18:27 Grilli päälle ja makkaraa!


20:15 Twisteriä jälkkäriks.


20:47 Ulkona edelleen, teurastettiin lammas. No ei vainee, äiti furminoi Ricin.


22:05 Kävin saunassa ensimmäistä kertaa kahdeksaan vuoteen. En tiiä mikä mut nyt sinne sai lähtemään, mutta enpä ole jäänyt mistään paitsi.


22:18 Teetä ja leipää.

Loppuilta menikin sitten koneella tappelemassa mokkulan kanssa.

0