I loooove MY Sigma


Jos Stephen Kingin Cujo olisi ollut saksanpaimenkoira…


Tämän takia en edes tiedä haluanko saada Tianasta vauhtikuvia. Ootteko muuten huomanneet kuinka hienoja leluja meidän sakemanneilla on? Ricillä käärme, Tianalla hämähäkki.

Just, kun vuodatin edellisen postauksen kommenttiboksissa mun liian kalliista objektiivihaaveista, niin menin ja tilasin osamaksulla Sigman 70-200/2.8 EX APO DG OS HSM objektiivin. Hups? En kadu mitään!

0

6 Comments

 1. Anonymous

  6.7.2013 at 09:29

  Mahtavat lelut! :3 Saako kysyä miten sait Tianan, niinku ääh koitan selittää hyvin:D Millä periaatteilla sait Tianan ko oon kuullut että monet ei helposti anna käyttölinjaista ns. ’tavalliselle ihmiselle’? 🙂 Ps. Sun blogis on ihana ja Tiana on kyllä yks parhaimman näkösistä sakuista! 🙂

 2. Haha, tavalliselle ihmiselle. 😀 Eiks me kaikki olla tavallisia? Ei kasvattajat aina sitä KISAAMISTA toivo, pääasia, että koiralla on AKTIVITEETTIA.

  Kaikkea voi harrastaa, esim mä harrastan Tianan kanssa jäljestystä ja kotitottistelua turhien temppujen opettelun lisäksi, mutta mua ei ne kisakentät niinkään kiinnosta. Pääasia, että koiralla on tarpeeksi tekemistä ettei tule tylsää. Jos käyttiksen ottaa, niin pitää olla valmis tekemään sen kanssa töitä. Tiana tosin on ollut yllättävän rauhallinen neiti. Kannattaa vaan mailailla kasvattajille ja kysellä. 🙂

  Kiitos kehuista!

 3. Anonymous

  8.7.2013 at 18:48

  Ahaa! 🙂 Tuo tuokin kovasti toivoa käyttiksen otosta. Sehän on selvä että sen kanssa harrastellaan, kisakentät ei hirveesti innostais mutta itse harrastaminen ehdottomasti! 🙂

 4. Käyttikset on sakemanneissa myös monesti tervepäisempiä kuin geelit. Tämä on tietysti rankkaa yleistystä enkä väitä etteikö hyvää näyttelylinjaistakin voisi saada, mutta ”helpompi” se käyttis tässä rodussa monesti on.

 5. Onko sulla tajuakaan kuinka karsea tuo kolmas kuva on??? Paniikki iskee ku tollanen hämähäkki siellä möllöttää. Yöööörrgg ja iiik!! 😀

 6. Hahahahahaha :DDDD

Vastaa

Your email address will not be published.

*

© 2018 Iltateellä

Theme by Anders NorenUp ↑