Valkoinen samurai

Kävin iltalenkillä käymässä isovanhemmillani, joilla on kuusivuotias japaninpystykorva Pyry (vir. Annbe Lady Samurai). Pyry on tähän asti vain pelännyt Tianaa, mutta tänään jokin muuttui. Tiedä sitä sitten, että mikä mieheen tuli, mutta teki vihdoin tuttavuutta avoimesti ja olisi halunnut alkaa jopa leikkimään. Oon edelleen aika ihmeissäni, mutta tämä on hemmetin hyvä juttu – eipähän tarvii enää miettiä kehtaako Tianaa viedä sinne kiusaamaan Pyryä. Voisin joku päivä ottaa Pyryn lenkille mukaan ja kokeilla osaanko kuvata valkoista koiraa!

Ennen kylään menemistä me ehdittiin käydä meidän peruslenkki Lintulan luontopolulta.


Liikekuva, joka on melkein tarkentanut naamaan! Alan oppia!


Kukkaisneito


Nomnom, heinät on niin hyviä. Älkää kysykö tän kuvan valotuksesta, en tiiä itekään mikä meni pieleen.

0

3 Comments

  1. Oon kysyny varmaan aiemminkin, mutta minkälaisella kalustolla sää kuvaat?
    toi eka kuva on ihanan vihree!:)

  2. Just toissapäivänä hain postista Canon EOS 60D:n, objektiivina rungossa on melkein ain 50mm f/1.8. Haaveissa olis Canon EF 70-200 f4L tai Sigman 70-200mm F2.8, mutta tällä budjetilla saan noista haaveilla vielä pitkään. 😀

Vastaa

Your email address will not be published.

*

© 2018 Iltateellä

Theme by Anders NorenUp ↑