Missä myrsky?

Lähdin Tianan kanssa lenkille joskus neljän aikaan, kun aattelin sateessa kävelyn piristävän helteiden jälkeen. Meni vähän se ajatus mönkään. Sade loppui melkein heti, kun päästiin ovesta ulos ja kannoin sateenvarjoa turhaan kahdeksan kilsaa. Ihan kuin olisi kasvihuoneessa kävellyt, olisin mieluummin ottanut rankkasateen niskaan.

Odotin niitä hirrrveitä ukkosia, mutta ei täällä muuta tehnyt kuin vähän jyrisi. Olisin halunnut kokeilla kuvata salamoita, mutta ei sitte. Ei kyllä sen puoleen, mun olisi pitänyt pärjätä tolla mun halppizoomilla. Minäköhän vuonna mä olisin työssäkäyvä ihminen, joka pystyy säästämään parissa kuussa tonnin objektiiviin rahat? Tällä hetkellä ei ole rahaa edes käytettyyn.0

2 Comments

  1. Kiitos suuresti!

Vastaa

Your email address will not be published.

*

© 2018 Iltateellä

Theme by Anders NorenUp ↑