Pikkumies 1 vuotta!

HAPPY BIRTHDAY!!!


Tai no, Damon täytti jo maanantaina ensimmäisen vuoden. Raukka ei saanut edes lahjoja, kun en päässyt sellaista ostamaan. Tietysti olisin voinut käyttää mielikuvitusta ja väsää jonkun lelu itse, mutta eipä tullut sitäkään tehtyä. Hirveä omistaja, hyihyi!

Lahjaksi sai kuitenkin valjasteluretken. En ole paljoa tuota käyttänyt valjaissa ulkona, mutta tosi hienosti se osaa. Valjaat vaan päälle ja menoksi! Välillä pitää jäädä pyörimään maahan, mutta sitten taas vedetään hirveä spurtti ja kiivetään mäntyä pitkin.

0

5 Comments

  1. On kyllä todella komea kissa! Onnittelut.

  2. Damon kiittää ja kumartaa! Se on mamman pieni musta pantteri. <3 Tai iso, koska painoa on reilu 8 kiloa…

  3. Onnea Damonille! <3

  4. Damon kiittää <3

  5. Onnea Damonille ♥

Vastaa

Your email address will not be published.

*

© 2018 Iltateellä

Theme by Anders NorenUp ↑