Chisu – Veneretki

Olipas eilen vauhdikas päivä. Käytiin valokuvauskurssilla Hollolan Havukalliossa kuvailemassa ja olisi saanut kokeilla kalliokiipeilyäkin, mutta tämä jänishousu jätti kokeilematta. Kivaa oli kuitenkin, tuli syötyä maha täyteen nuotiolla paistettua makkaraa ja vaahtokarkkeja.
Kalliot oli tosi mahtavat, ja myös puissa oli paljon koloja ja yksityiskohtia, mitä teki mieli kuvata.


Metsätähtiä (Trientalis europaea) on paljon tänä vuonna.Hämppiksiäkin löytyi tietysti kuvattavaksi, kun metsässä kerta oltiin.


Tehtiin luontoon pieni taideteos.


Sitten syötiin. Kuvottavalta näyttävä banaanilaiva osoittautui hyvin herkulliseksi sörsseliksi.Enpäs ole ennen päässyt kuvaamaan nuotiota, nyt pääsin. Tuli ja savu on niin kaunista!


Kävin eilen kivi- ja koruliikkeessä katsomassa, että löytyiskö sieltä edullista tiikerinsilmä-kivestä tehtyä kaulakorua. Ja löytyihän sieltä! Tiikerinsilmä on ollut mulle ala-asteelta asti pieni onnenesine, kun luin jostain sen olevan kaksosen horoskooppikivi. Pidin peruskoulussa aina tiikerinsilmäkaulakorua mukana, mutta siitä lähti liimat jossain vaiheessa ja kivi katosi.


Kotiin päästyäni aloin tekemään lemmikeideni valokuva-albumeita. Melille, Muusalle ja Tianalle ehdin tekemään, mutta Damonille ostin liian pienen kirjan ja se jäi aloittamatta. Pitää vissiin mennä hakemaan samanlaiset pinkit kuin tytöillä ja kokeilla saisko pinkkejä kohtia päällystettyä jotenkin piiloon.

0