Arya & Sansa

Ihan ensimmäiseksi tämä vähän epäonnistunut otos 11 kuukautisesta Tianasta. Se ei ole lihonut vaikka siltä näyttääkin, hengittää kuvassa just sisäänpäin. Ilmekään ei ole mikään terhakkain, mutta kyllä tuosta näkee että ihan nätti tyttö siitä kasvaa!

Ja sitten postauksen pääaiheeseen, eli hankin kissoille live-telkan. No ei, vitsi vitsi, näiden vuoksi kissat ei enää makkariin pääse ollenkaan.

Tervehtikää Aryaa ja Sansaa! He ovat 8 viikon ikäisiä PEW-värisiä gerbiilityttöjä, jotka tulivat mulle tänään Nurmijärveltä. Hirmuisen rohkeita ja uteliaita molemmat, vaikkakin mulla on vielä vähän ongelmia tunnistaa nuo toisistaan. 😀 Arya on vähän vilkkaampi kuin Sansa ja Aryalla on myös hännässä pieni merkki, mistä nuo erottaa. Mutta jos päästä pitäisi katsoa, niin en mä kyllä itekään vielä noita erota. Täytyy vaan tutustua tyttöihin kunnolla ensin! Virallisilta nimiltään tytöt ovat Bohemian Rhapsody ja Brokeback Mountain.0

3 Comments

 1. Aww, Tiana on niin upea! Oletko tehnyt postausta miksi juuri Tiana ja miksi juuri sen kasvattajaan päädyit? Lukisin mielelläni, miten olet päätynyt juuri Hellraiserin kenneliin! Vaikka lupasin, etten sakemmannia enää hanki, olen kuitenkin selaillut sakukasvattajia ja juuri tuollainen Tianan näköinen sakemmanni on eniten omaa silmää miellyttävä.

 2. http://sateinen.net/blogi/2012/03/31/the-evening-star-is-shinin-bright-so-make-a-wish-and-hold-on-tight-theres-magic-in-the-air-tonight-and-anything-can-happen/
  Tuossa on vähäsen siitä miten Tiana tuli, mutta kasvattajan valinnasta ei ollut. Mutta siihen voin vastata tässä.

  Mä oon todella, todella, tarkka mitä haluan ja mistä haluan. Mä syynään sukutaulut tosi tarkkaan enkä halua esimerkiksi ottaa pentua koirasta, jolla on muuta kuin 0/0 kyynärät ja huonommat kuin B-lonkat. Jos lähisuvussa näkyy C-lonkkia (tai huonompia) ja huonoja kyynäriä, niin mietin todella tarkkaan haluanko just siitä pentueesta.

  Käyttölinjanen sakun piti myös olla (koska mä en tykkää näyttelylinjaisten sairaan näköisestä ulkomuodosta), joten aloin vertaamaan käyttiskasvattajia kotisivujen ja KoiraNetin avulla. Mulla jäi käteen neljä kenneliä, mistä voisin löytää unelmieni koiran (Hellraiser, Evergrey’s, Sonorian ja Musketeers) ja HR iski eniten.

  Hellraiser on lähellä, joten ei tarvitse satoja kilometrejä ajaa, kasvattaja tuntui fiksu tyypiltä ja koirat terveitä (joka on mulle kaikkein tärkeintä) ja hyvännäkösiä. Hellraiserila oli myös suunnitelmissa just täydellinen pentue sopivaan aikaan, joten otin yhteyttä ja siitä se sitten lähti! Enkä ole todellakaan katunut. Jos joskus otan toisen sakun, niin aika varmasti se tulee olemaan samasta paikasta.

 3. Hitsit miten söpöjä gerbiileitä! Ne on symppiksiä kavereita. Meillä oli niitä vuosikausia, mutta tämänhetkisessä kämpässä ei ole oikein sopivaa soppea isolle terralle. Harmi.

Vastaa

Your email address will not be published.

*

© 2018 Iltateellä

Theme by Anders NorenUp ↑