Huhhuh, nyt on ollut kyllä vähän raskas kuukausi. Tai no okei, ei mikään raskas, monen muun mielestä olisi enemmän laiskottelua, mutta en mä meinaa jaksaa töiden jälkeen tehdä mitään muuta kuin katella Muodon Vuoksi -sarjaa Netflixistä ja käydä just ja just koiran kanssa lenkillä. Muuta ei jaksa edes ajatella, joten bloginkin päivitys on jäänyt vähän retuperälle – suuret pahoittelut siitä!

Tiana täytti tiistaina 11 kuukautta, joten huomenna pitäisi ottaa 11 kuukautiskuvat ja julkaista ne sitten. En tiiä jaksanko lähtee kameran kans kunnon kuvausreissulle, kattoo sitä sitten huomenna. Voi olla, että nukutaan Tintin kanssa puoleen päivään asti ja kun vihdoin lähetään pihalle onkin jo pimeys…


Tiana 10 kuukautta.

Ja sitten joulupäivänä otetut kuvat. Toivottavasti kaikilla oli yhtä ihana joulu kuin mulla ja eläimillä!


”Surullista joulua kaikille!” toivottaa Tiana

0