Tinttura 9 kuukautta

Vihaan rakennekuvien ottamista. Mun pitää tehdä se kaukolaukasimen kanssa, koska vaikka toi pysyy periaatteessa paikallaan vaikka lähtisinkin kameran taakse, niin se kuitenkin kääntyy tuijottaa mua ja ryhdikkyys menee siinä. Ja koska mun pitää tehdä se kaukolaukasimen kanssa, niin aina tarkennus on taustassa, koira vinossa tai joku muu pielessä.

Tuossa nyt kuitenkin jotakin.

0

11 Comments

 1. Hyvältä näyttää. 🙂 Ootko mittaillu säkää tai punninnu Tianaa hiljan? Costoa en oo vaakalla käyttäny, mutta korkeutta oli mun mittaustaitojen puitteissa 62,5cm. Pikku kippana. 😀

 2. Öö-öö yritin äsken mittailla ja sain 59cm. Että pieni kirppu tämäkin on, mutta on se viime mittaamisesta kasvanut muutaman sentin. Painosta en osaa sanoo mitään. Toi mun oma vaaka on niin huono, että pitäis mennä eläinkauppaan kattomaan olisko siellä koiravaakaa.

 3. On se vaan niin kaunis otus, eikä tossa kuvassakaan mitään vikaa ole 🙂

  Ja nyt tässä samalla viskaan tämmösen haasteen/blogipalkinnon teidän niskaan: http://pepperi.blogspot.fi/2012/11/liebster-blog.html
  Jos tuo juttu on tullut nähtyä jo, niin voit sivuuttaa koko jutun 🙂

 4. Ei ole tullut nähtyä, kiitos paljon! Täytyykin tehdä. 🙂

 5. Kiitos! Niin se on. 🙂

 6. Nätti! Inhoan myös rakennekuvien ottamista, eikä niitä sitten taida oikein ollakaan 😀

 7. Sarianne, joo en mäkään tota jaksa kuvailla kuin sen kerran kuukaudessa. Mun piti alkaa 7-viikoisesta asti ottamaan joka viikko rakennekuvaa omaksi iloksi, että näkee kehityksen kuvina, mutta sekin kariutui omaan laiskuuteen. 😀

  Essi, kiitos!

Vastaa

Your email address will not be published.

*

© 2018 Iltateellä

Theme by Anders NorenUp ↑