Haastetta jälleen

Haaste Kolmesta muuttujasta. Nää on niin kivoja, että on pakko tehdä! Tasavertaisuuden vuoksi vastaan kysymyksiin kissojenkin puolesta.

1. Minkä takia olet valinnut juuri tämän nimen eläimellesi?
Tiana tulee Disneyn Prinsessa ja sammakko -elokuvasta. Suoraan sanottuna en edes tykkää siitä elokuvasta, mutta koska toi on ollut alusta asti mun pikkuprinsessa, niin prinsessan nimi sopii hyvin. Tiana on myös Disneyn ensimmäinen tummaihoinen prinsessa, joten se sopii tolle mustalle piskille mainiosti. Mietin tuolle montaa muutakin nimeä, mutta Tiana kolahti parhaiten.

Melin eli Meliain nimi tulee mytologiasta. Meliae (joskus Meliai) on saaripuun nymfi ja koska mytologia kiinnostaa mua, niin lähin ensimmäisenä ettimään sopivaa nimeä sieltä. Tuo tuli sitten vastaan ja se kolahti. Puun nymfi sopii kissalle muutenkin, onhan nuo kovia kiipeilemään.

Muusankin nimi tulee mytologiasta, muusat olivat kreikkalaisessa mytologiassa taiteiden ja tieteiden haltiattaria. Moni myös varmasti tietää, että monilla taiteilijoilla on oma kaunis nainen, eli muusa, inspiraationsa lähteenä. Muusa on ollut jo monta vuotta mielessä naaraskissalle, mutta Melille se ei olisi sopinut, joten se sai odottaa tätä harmaata neitiä. Muusa sopii myös mun lempibändiin, Museen, jonka nimi tarkottaa suomeksi muusaa.

Damonin nimi tulee The Vampire Diariesin Damon Salvatoresta. Molemmat ovat yhtä kamalia riiviöitä. Äitini esimerkiksi sanoi, että Damonille olisi sopinut paremmin nimeksi Demoni.

2. Mitä eläimesi tekee tällä hetkellä?
Jokaikinen nelijalkainen nukkuu. Kerrankin rauhallinen kämppä, ihanaa.

3. Mitä kaikkea eläimesion syönyt tänään?
Tiana Golden Eaglen penturuokaa ja kalkkunan lihaa. Ämmät on syöneet vaan kalkkunaa, Damon sen lisäksi vielä Whiskasin penturuokaa (tiedän, tiedän, en ole saanut aikaiseksi tilata Carnya).

4. Jos pitäisi valita lemmikki pelkästään värin perusteella, minkä värisen sinä valitsisit?
Tällä hetkellä ehdottomasti vaalean ruskean koiran. Tohon mustaan koiraan menee hermo kuvatessa ja koska äitin ruskeaa Riciä on niin ihana kuvata, koska kamera rakastaa sitä ja sen turkin sävyt sopivat kaikkialle, niin mä sanon että vaalean ruskean tai kultaisen.

Jos kissa pitäisi valita, niin haluaisin hopeatabbyn.

5. Jos lemmikkisi saisi päättää mitä tekisitte huomenna, mitä koirasi päättäisi?
Tiana haluaisi mennä metsään juoksemaan pallon perässä. Kissat haluaisivat juosta laservalon perässä.

6. Kuka on koirasi paras koiraystävä?
Tianan paraskaveri on äitin Rici, ehdottomasti. Se rakastaa sitä niin paljon, vaikka Riciä ärsyttää mielestelevä kakara.

Kaikki mun kissat rakastaa äitini Pojua. Ämmät antaa kaikille muille miehille kyytiä, mutta Pojusta tykkää kaikki.

7. Mikä on lemmikkisi suosikkileikki?
Tiana rakastaa juosta pallon perässä ja kissat rakastavat pieniä heliseviä hiiriä.

8. Missä lemmikkisi nukkuu öisin?
Tiana lattialla sängyn vieressä. Kissoista en tiedä, ne on makkarin ulkopuolella.

9. Mikä on ensimmäinen lemmikillesi ostama tavara?
Tilasin ennen Tianan tuloa kasan tavaroita Zooplussalta. Niihin kuului peti (minkä tuo on syönyt aikoja sitten), pari lelua, ensiapupakkaus, ruokaa… En mä muista enää. Kaikkea tärkeetä.

Ruokakupit ja kiipeilyteline on varmaan ensimmäisenä ostettu kissoille.

10. Mikä on ensimmäinen koirasi oppima käskysana?
Varmaan ”istu”. Muusa osaa myös. Melille oon opettanut, mutta voin lyödä vetoa ettei se sitä enää muista.

11. Mikä on paras koirastasi oleva pentukuva?


Mä haastan kaikki tämän postauksen lukevat.

0

2 Comments

  1. Ihana blogi sulla! Kattelin että käytät valmista mallia, ja oon itsekin koittanut kyseisen sivun malleja, mut haluatko neuvoa, et miten niitä pystyy muuttamaan oman näköisikseen? itselläni mallin suunnittelutyökalussa se ei anna muuttaa mitään, mitä normaalisti blogger malleissa voi muuttaa.
    Vastaathan takaisin minun blogiini, kiitos 😉
    oikeitaunelmia.blogspot.fi

  2. Kiitos! Meen vastailee sulle.

Vastaa

Your email address will not be published.

*

© 2018 Iltateellä

Theme by Anders NorenUp ↑