Minä en talvesta tykkää yhtään, mutta oon odottanut saavani laittaa tuon otsikon. Game of Thrones fanit ymmärtää! Mun puolesta voisi kuitenki pysyä lumi poissa ja pakkasta ei enempää kuin muutama astetta.

Tossa kuvaillessa tuli vähän kakka tilanne vastaan. Mulla oli Tiana irti ja siinä kameran etsintä tuijottaessa aloin kuuntelee, että mikä ihmeen läähätys jostain kuuluu. Käännyin ympäri ja takaa tuli nainen kahden vetävän koiran kanssa… Piskit vetivät fleiksessään niin paljon, että läähätys kuului ennemmin kuin askeleet. Tiana huomasi tulijat samaan aikaan kuin minä ja alkoi pelästyessään huutamaan taivasta kohti, mutta onneksi – voi onneksi – se tuli ensimmäisestä käskystä luokse.

En luota tuohon luoksetulossa, koska vaikka tolla on ollut se vahvana pennusta asti, niin nyt viimeaikoina on ottanut käskyt kuuroille korville. Murkkuikää lienee. Mutta nyt tosipaikan tullessa olin tosi iloinen, että tuli heti luo vaikka vieraat koirat olivat parin metrin päässä. Kyllähän toi huusi niille, mutta pääasia ettei mennyt iholle.

Loput kuvat täällä.

0