Jos syyskuussa lehmän lanta jäätyy, niin se on marraskuussa sulana

Niin se kuukausi kääntyi jo marraskuuksi ja otsikko sopii tähän postaukseen täydellisesti. Ai ei vai?

Mun piti pitää Halloween-teemaiset kuvaukset, mutta onnistuin saamaan taas kerran flunssan enkä jaksanut hankkia rekvisiittaa saati laittaa kameraa laulamaan, joten se idea jäi suunnitteluvaiheelle. Ensi vuonna sitten. Jos yhtään lohduttaa, niin jäi Halloweenin vietot muutenkin kokonaan pois tänä vuonna, vaikka kuulun niihin harvoihin suomalaisiin jotka sitä juhlaa rakastaa. Oon varmaa kattonut liikaa amerikkalaisia tv-sarjoja.

Asiasta hattivattiin, tänä aamuna oli niin upea sumu että oli pakko mennä ulos kuvaamaan. Harmi vaan lähin silti vähän liian myöhään, kun se hälveni ennen kuin ehdin saamaan mitään sumuisia kuvia, mutta peruskauraisaa satoa sain silti.


Lisää täällä.

0

2 Comments

  1. Onpas täällä komeita ja kuvauksellisia koiria! Pitää tulla toistekin vilkuilemaan. 🙂

  2. Kiitos paljon! Vanhempi sakemanni on äitini koira, joten Riciä näkee harvemmin kuvissa. On kuitenkin tosi kuvauksellinen koira, jota kamera rakastaa, joten mielelläni lähen kuvailemaan susia äitillä käydessä.

Vastaa

Your email address will not be published.

*

© 2018 Iltateellä

Theme by Anders NorenUp ↑