Pitihän se prinsessa peitellä lämpimien vällyjen väliin.

Tällä kertaa ei mitään vakavaa. Kävin poistattamassa Melin hammaskivet vihdoin ja viimein, sekin on pitänyt tehdä jo keväästä asti. Parempi kuiteski myöhään kuin ei milloinkaan, suu ei ollut ehtinyt onneksi tulehtua ja rahaa ei mennyt niin paljoa kuin luulin (huh!). Kiveä oli silti aika paljon ja kuulemma tiukassakin, vaikka merilevää olen tuolle jo monta viikkoa syöttänyt. Ei ollut tehonnut ainakaan noihin kiviin mitenkään pehmentävästi. Eläinlääkäri oli kovin ihmeissään, että näin nuorelle kissalle on ylipäätään hammaskiveä tullut.

Eläinlääkäri käski ostamaan Dentiseptiä apteekista ja sivellä sitä yläikeniin pari kertaa viikossa. Pitäisi ehkäistä hammaskiven tuloa, toivottavasti tehokkaasti – en haluaisi alkaa jokaista kissaa (ja koiraa) viemää vuosittain kiven poistoon. Dentiseptissä on kaikenlisäksi ihana vaniljainen tuoksu. Koko kissa tuoksuu nyt vaniljalle, kun lekuri laitto tuota ainetta aamulla.


Unisuudesta huolimatta on jaksanut vahtia jo naapureita ikkunasta.

0