Kyllä se kasvaa ja oppii


Tiana viikkoa vaille 8 kuukautta. Se on jopa oppinut kestämään asettelun! Tästä kyllä suurin kiitos kuuluu Lindalle, se jaksoi tapella tuon kanssa paikalla pysymisestä paljon kauemmin kuin minä ja oppi taisi mennä kerrasta tuon kakaran kalloon, kun nyt ei ollut mitään ongelmia jalkojen vääntelyn kanssa.

Älkää kuitenka naurako, tämä oli ensimmäinen kerta koskaan, kun mä asettelen koiraa. Saati sitten rotua, jonka jalkoja pitää vääntää eri suuntiin. Saisi mun puolesta kaikki koirat esittää vapaasti, möh.

0

4 Comments

  1. Tianalla on ihana nokka! 😀 Apua kuolen! Ja suu ja koko kuono! Haluan sumppailla sen nenää..

  2. Ahahahaha mä nään sen kuonoalueella vaan noi järkyttävät lurppahuulet. XD

  3. Pitää olla pikkasen lörppähuuli!

  4. Rajansa kaikella!

Vastaa

Your email address will not be published.

*

© 2018 Iltateellä

Theme by Anders NorenUp ↑