Tianasta kasvoi nainen

Tianalla alkoi tänään ensimmäiset juoksut. Tai oikeastaan jo eilen, kattelin jo eilen illalla mitä ihmeen ruskeita pilkkuja makkarin lattiassa on, mutta laitoin ne Tianan kuratassujen piikkiin. Tänään ne olivat vaan lisääntyneet ja vessapaperilla pyyhkäisy toi varmuuden – mun pienellä tytöllä on ensimmäiset juoksut. Eihän tuo ole täyttänyt vielä edes kahdeksaa kuukautta. Tiedän kyllä että monilla alkaa heti puolen vuoden jälkeen, mutta jos mä jotain inhoan nartuissa niin juoksuja. Olisi voinut pantata noita vielä edes pari kuukautta, möh.

Kävin ostamassa eläinkaupasta juoksuhousut ja tajusin samalla kysyä liinojen perään ja niinpä 10 metrin liina tarttui mukaan. Jospa meidän jälkiharrastus alkaa ottaa kunnolla tuulta purjeisiin, kun ei enää tarvitse tuolla lyhyellä hihnalla säheltää!

Muiden koirien ohittaminenkin on nyt mennyt kuin vettä vaan. Olen jatkanut koirien ohi menemisestä imuttamalla eikä tuo enää nostele edes karvojaan. Jee!

0

2 Comments

  1. Juoksut – syy miksi en ottaisi narttua. : D
    Onnea isolle tytölle! Kylläpä sisarukset kehittyvät samoihin aikoihin, kun Tianalla alkaa juoksut ja Costolla on ihan mieletön murkkuikä päällä.

    • Tollakin tuntuu alkavan murkkuikä, ainakin sen perusteella mihin korvat on kadonnu. Voi kun nämä voisi kasvaa yhdessä yössä hyvin käyttäytyviksi aikuisiksi.

Vastaa

Your email address will not be published.

*

© 2018 Iltateellä

Theme by Anders NorenUp ↑


Fatal error: Allowed memory size of 41943040 bytes exhausted (tried to allocate 3072 bytes) in /home/sateinen/public_html/blogi/wp-includes/Requests/Cookie.php on line 228