Käytiin me se peltojälki tekemässä. Aloitin helpolla, 30 metriä suoraa, ja liian helpoksi se Tianalle osoittautuikin. Tuo veti sen parissa minuutissa ilman mitään ongelmia. Yhdessä vaiheessa olin varma, että nyt mennään vähän väärään suuntaan, mutta eipäs mentykään – koira oli täysin jäljellä, mä vaan olin kävellyt vähän vinoon yhdessä kohtaa.

Tuo osoittautui liian helpoksi, niin päätin tehdä vielä leikkimielisen pallonmetsästyksen. Ruuat lähti edellisellä jäljellä, joten en odottanut tästä yhtään mitään. Leikillä vaan, onnistuu tai ei. Laitoin Tianan taas kiinni ja kävelin viemässä pallon pellolle. Tein yhen suoran kulman. Matkaa en mitannut, mutta veikkaisin jotain 50 metriä.

Eipä tuossakaan mitään ongelmia ollut, Tiana veti kuin höyryjuna nenä koko ajan maassa. Kulman kohdalla vähän pää nousi, mutta ilman ongelmia löysi jäljelle ja pallo löytyi nopeasti.

Tämä meni niin hyvin, että seuraavassa vedän tasoa paljon korkeammalle. Matkaa noin sata metriä ja kulmia, saas nähdä onnistuuko sitten niin helposti. Mun täytyy myös alkaa opettamaan tolle keppien ilmaisua, sitä ei olla edes vielä aloitettu. Tällä ei kuitenkaan mikään kiire ole, kun kisoihinhan me ei päästä ennen kuin BH ollaan suoritettu ja siihen tavoitteeseen kestää vielä tovi.

0