You know what they say, two’s company. Three’s a party.

 

Joku olisi ehkä luullut, että otan noista Midnan pennuista yhden itselleni. Harmi vaan, että ehdin jo varailla itselleni uuden kissanpennun pari viikkoa sitten. 😀 Hirveä kisuvauvakuume on ollut jo pitkän aikaa ja koska Kite lähti lopullisesti äidille, kolmannen kissan paikka jäi auki. Enhän mä noista Midnan pennuista (tai Midnasta itsestään) voinut tietää, joten aloin hakemaan uutta pentua ja loppujen lopuksi tein varauksen tästä pienestä mustasta pojasta.

Hänen nimensä on Damon (lausutaan Deimon). Damon Salvatore (The Vampire Diariesin yksi päähahmoista) tuli mulle heti ensimmäisenä mieleen, kun näin pikimustan riiviön juoksemassa ensimmäisenä häntä pystyssä vastaan ja lopulta päätyi pomppimaan perheen koiraparan hännässä. Otsikko on myös TVD:n Damonin lausahdus.

Eilen hain pikkuriiviön kotiin. Midna on pentuineen vessassa suurimman osan ajasta, joten ne eivät häiritse Damonin taloon tutustumista. Tosi hyvin on eka vuorokausi mennyt, poika on juuri niin riiviö kuin ekalla tapaamisella huomasin eikä pelkää edes Tianaa, joka haluaisi leikkiä pikkuisen kanssa. Hirveän seurallinen poika on myös, tässä se just nyt makoilee sylissä ja kehrää. ♥

Tytöt murisee ja sähisee ja pikkupoika tekee takaisin samaa, mutta en epäile etteikö nämä tottuisi toisiinsa kunhan annetaan aikaa. Tämä on kuitenkin niin kakara ettei reviiristä ainakaan tapella pitkään aikaan. Kastroitavaksi mä vien heti, kun budjetti antaa sen verran myöten.

0

4 Comments

  1. Onpas suloinen pikkuinen, kyllä siitä vielä hyvä lauman jatko tulee 🙂

    Miten teette sun kaverin kanssa Midnan kanssa, nyt kun paljastui että sillä on nuo vauvaset? Jäävätkö sinun luokse vai ystäväsi?

    • Linda vie ne Lahteen mukanaan, siellä on paljon rauhallisempi kasvaa kuin täällä. Mun luonahan nuo ovat kylppärissä, kun noista mun kissoista ei tiedä mitä tekisivät ja Tiana ainakin olisi liian kovakourainen pikkuisille.

      Ovat päässeet kyllä muuallekin tutustumaan paikkoihin, mutta niin, että kaikki muut ovat olleet makkarissa oven takana.

  2. Lisäpropsit Damon-nimestä, tiiät kyllä mistä mä tykkään ;)))))

Vastaa

Your email address will not be published.

*

© 2018 Iltateellä

Theme by Anders NorenUp ↑


Fatal error: Allowed memory size of 41943040 bytes exhausted (tried to allocate 3072 bytes) in /home/sateinen/public_html/blogi/wp-includes/Requests/Cookie.php on line 95