Perhe

Näin siinä sitten kävi. Linda lähti Midnan kanssa eilen kotia ja siitä noin puolen tunnin jälkeen aloin katselemaan True Bloodia, kun aloin kuulemaan jostain vienoa mau’untaa. Laitoin telkan äänettömälle ja katsoin pihalle, jossa näin pienen kissanpennun viipertävän. Äkkiä kengät jalkaan ja perään, jossa näin niitä toisen, kolmannen ja vielä neljännen vastapäisen naapurin vajan ympärillä.

Äkkiä soitin Lindalle, että Midna takaisin, mutta eihän ne sieltä pystyneet heti takaisin tulla ilman autoa. Yritin pyydystää pentuja koko eilisen illan, mutta ne ovat niin arkoja ja nopeita ettei siitä mitään tullut. Aamulla mielikuvitukseni toimi kerrankin ja houkuttelin pentuja esiin tämän YouTube videon ja ruokakupin avulla. Neljä pentua tulivat vajasta pikkuhiljaa ja alkoivat syömään, jolloin laitoin ruokakupin kantokoppaan jonne pennut seurasivat perässä. Laitoin oven kiinni ja vein lapsoset vessaan.

Sen jälkeen haettiin siskon kanssa Linda Midnan kanssa takaisin, jolloin saatiin nähdä todella koskettava jälleennäkeminen. Pennut olivat niin onnellisia, kun mamma tuli takaisin ja Midna tunnisti heti lapsensa. Harmi etten tajunnut videoida, olisi muutkin saaneet tirauttaa pari kyyneltä. 😀

Vajaan jäi vielä yksi pentu, joka loppujen lopuksi saatiin myös kiinni monen tunnin houkuttelun jälkeen. Laitettiin Midna valjaisiin ja sisarukset koppaan, niin loppujen lopuksi viimeinenkin – ja pentueen ainut poika – saatiin kiinni. Mennään vielä tarkistamaan ettei varmasti ole jäänyt yhtäkään pentua sinne, mutta eiköhän nuo viisi ole kaikki mitä on ollutkin.

Käytiin ostamassa matolääke ja punnittiin jokainen. Jokainen myös pestiin, koska olivat tosi paskaisia. Pelkäävät paljon, mutta pakko oli se tehdä.

Tossu
400g
Sähikäinen
500g
Kiva
365g
Harmi
410g
Poika
515g

Arvioidaan noiden iän olevan noin viisi viikkoa, joten about seittemän viikon jälkeen saa tulla hakemaan Lahdesta. Yksi kakru on luultavasti jo varattu. 🙂

0

5 Comments

  1. Aaaa! Ihan kuin jostain elokuvasta 😀 Tosi ihanaa että pikkumisset pääsivät takaisin mammansa luo 🙂

    Ja aeh, niin kauniita vauvoja ovat. Varsinkin tuo neiti Sähikäinen!<3

    • Oli kyllä tosi onni, että pikkuiset ilmoittivat olemassaolostaan! En halua edes ajatella, mitä niille olisi tapahtunut yksistään vajassa.

  2. Oi oon niin iloinen, että löysit pennut ja saitte kaikki viisi kiinni! Ja miten syötävän suloisia luttanoita, sydän huutaa, et haluun kaikki noi!

  3. Näistä kyllä tarvii päivitys-postauksen! Joko sun blogiin tai Lindan blogiin. Linda kuulemma yritti jo alottaa muttei sit saanut aikaiseksi, joten kirjota sä (voin diilata kuvia Harmista). 😀

  4. Laittaa vaan mulle kaikki tarpeelliset tiedot, niin kirjotan kyl!

Vastaa

Your email address will not be published.

*

© 2018 Iltateellä

Theme by Anders NorenUp ↑


Fatal error: Allowed memory size of 41943040 bytes exhausted (tried to allocate 3072 bytes) in /home/sateinen/public_html/blogi/wp-includes/Requests/Utility/CaseInsensitiveDictionary.php on line 82