And now it’s just waiting.


Midna eilen.

Käytettiin Midna äsken eläinlääkärissä Lahdessa. Siltä otettiin verikoe, josta katsottiin kaikki arvot, tehtiin perustutkimus ja ultrattiin. Koko paketti maksoi vähän reilu pari sataa, auts sanon minä vaikkei omasta pussista rahat mennytkään. Perustutkimuksen ja verikokeen mukaan tyttönen on kuitenkin terve, joten mielenrauha saatiin.

Lämpö oli vähän koholla, mutta se saattaa johtua stressistä. Kehon nestetasapaino oli myös alhaisempi mitä sen pitäisi olla, mutta sekään ei ole ihme, kun ajattelee kissaparan olleen päiviä tuolla helteessä ilman kunnon juotavaa. Täytyy vaan katsoa että tuo juo.

Ultrassa ei kuitenkaan näkynyt mitään. Sen takia verikokeet pitikin ottaa, kun epäiltiin nisien turpoamisen johtuvan tulehduksesta. Tulehdusta ei löytynyt eikä pentuja näkynyt, joten nisien turpoaminen jäi tällä erää arvoitukseksi. Lääkäri epäili, että raskaus voi olla vielä niin varhaisessa vaiheessa ettei sikiöitä näy ultrassa, joten nyt ei auta muuta kuin odottaa joko mahan pullistumista tai turvotuksen laskemista.


Kaikki postauksen kuvat © Linda T.

0

2 Comments

  1. Hei, löysin sun blogin tänään ja päätin liittyä seurailemaan sitä! Vaikuttaa niin kivalta.

    Toivottavasti kirjoitat taas pian Midnan tilanteesta ja muutenkin 🙂

    • Kiva että tykkäät! Midnan tilanne on edistynyt aika tavalla, kirjottelen siitä varmaan vielä tänään.

Vastaa

Your email address will not be published.

*

© 2018 Iltateellä

Theme by Anders NorenUp ↑


Fatal error: Allowed memory size of 41943040 bytes exhausted (tried to allocate 1280 bytes) in /home/sateinen/public_html/blogi/wp-includes/Requests/Cookie.php on line 212