Tällaista kopperoa se Tiana joutuu pitämään viikon päivät. Viime viikolla sen toiseen etutassuun (kuvasta katsoen oikean puolimmainen) ilmestyi iso patti, jonka luulin aluksi olevan vain joku ampiaisen pistos. Se ei kuitenkaan ottanut lähteäkseen ja tietysti juuri perjantai-iltana patti alkoi häiritä Tianaakin – nuoli ja repi. Koska oli perjantai, niin eipä siinä enää auttanut muu kuin odottaa maanantaihin, että voi soitella eläinlääkäriin. Sunnuntaina tuo patti sitten puhkesi, yök.

Eilen käytiin sitten Lahden eläinlääkäriasema Colibrissa. Meidän kohdalle sattui englanninkielinen eläinlääkäri, mutta koska itse rakastan englantia ja olen oppinut sitä aika hyvin, niin se ei meitä haitannut. Ymmärsin mitä lekuri selitti ja sain jopa itsekin asiat perille englanniksi. 😀

Puhjennut paise se sitten onkin, onneksi ei ollut vielä tulehtunut. Tiana sai kuitenkin antibiootit ja kaulurin päähänsä viikoksi. Pari kertaa päivässä pitää myös putsailla haavaa Betadinella.

Enemmän mua itseäni tuo koppero häiritsee kuin Tianaa, joka tälläkin hetkellä korraa tuossa lattialla välittämättä mistään muovikipoista päässään.

0