Ai miksi? Koska koirat ovat käyttäytyneet, aamulenkki (okei, päivälenkki) oli ihana, kissat on ihania, ja kaikki on vaan ihanaa! Hain kissat vihdoinkin kotiin ja mukana tuli myös Kite. Ajattelin, että tämän parempaa tilaisuutta ei tule yrittää kotiuttaa Kiteä uudelleen, kun kyseessä on ihan uusi asunto mikä ei ole kenenkään kissan reviiriä. Meliai on myös lämmennyt Kitelle jo äidillä asuessaan, jopa kuulemma leikkivät siellä.

Nämä pari päivää ovat olleet vähän hiljaisia kissojen osalta, mutta tokihan sen ymmärtää. Koirat kiusaa ja aivan uusi paikka, joka on kooltaan melkein entisen talon yksi nurkka.

Kissat ei kuitenkaan ole (ainakaan vielä) alkaneet kinastelemaan, saas nähdä minkälaiseksi meno menee, kun alkavat tottumaan kunnolla uuteen asuntoon. Muusa on kyllä jo kotonaan, mutta sen koti tuntuu olevan muutenkin aina siellä missä minäkin.

IMG_1719p

IMG_1770p

IMG_1782p

Muusa on taas ”vähän” lihonut äitillä… Tästä taitaakin tulla Muusan laihdutusblogi.

IMG_1736p

Melin lempipaikka on vessassa. Se ei kyllä ole mikään yllätys, se on viihtynyt vessoissa aina. Ennen tytöllä ei ollut vessoihin lupaa mennä, mutta nyt hiekkalaatikko on lavuaarin alla, joten Melikin saa olla vessassa aina kun haluaa.

IMG_1706p

Laitan nyt samaan syssyyn kuvat Tianastakin eilen iltaiselta metsälenkiltä. Valoa ei ollut oikein kameralle tarpeeksi, jonka vuoksi laatu on vähän mitä on.

IMG_1597p

IMG_1536p

0