Kite on niin aktiivinen poika, että olen yrittänyt keksiä sille jotain tekemistä, ettei sen tarvitsisi jopa täällä äitin isossa omakotitalossa kävellä mouruen taloa ympäri. Se on myös vähän äkäinen, jonka takia en ole edes ajatellut yrittää sille pukea valjaita päälle, mutta pari päivää sitten ajatus iski mieleen ja eikun taistelemaan! Yllätys oli kuitenkin se, ettei mitään taistelua tullutkaan. Sain puettua valjaat sen päälle helposti eikä se tuntunut olevan niistä moksistaan.

Eilen vein sen ekan kerran ulos valjaissa ja päättelin sen perusteella, että se on pakko olla totutettu edellisessä kodissa valjaisiin. Se menee ulkona niin hienosti ilman mitään aristeluja eikä välitä valjaista mitään! Asiasta innostuneena vein sitä uudestaan tänäänkin ulos ja otin kameran mukaan. Kuvat eivät ole maailman hienoimpia, kun fleksin hihna on aina viemässä huomiota, mutta ainakin Kitellä on kivaa!

Tämä tarkoittaa myös sitä, että jos vain tuo Meli sietäisi Kiteä, niin voisin ottaa sen takaisin ja purkaa sen energiaa viemällä pihalle. Onhan mulla tuo Tianakin lenkitettävänä, mutta jos uuden asunnon lähettyvillä olisi jonkunlainen metsä, jossa voisi pitää koiraa vapaana ja samalla lenkitellä kissaa…

0