Viime postaukset ovat olleet lähinnä kuvien esittelyä, joten ajattelin kirjoittaa nyt kunnolla kuulumisia. Tiana tuli taloon silloin maaliskuun lopussa ja elämä sen jälkeen on sujunut mukavasti. Kissat eivät rakasta jahtaavaa kakaraa, mutta osaavat antaa kynnestä, jos se kiusaa liikaa. Tiana kyllä leikkisi mielellään, mutta iso penska on vähän liian ankara kissoja kohtaan.

Mun omassa elämässä on tullut vähän kaikenlaista parin kuukauden aikana. Lopetin koulun toistaiseksi ja koska Vantaan asunto on HOASilta, niin irtisanoin senkin vuokrasopimuksen opiskelujen päättymisen vuoksi. Ajatuksena on lähteä jatkaa opintoja Lahteen syksyllä, mutta en tiedä hyväksyykö ne mua sinne ja jos ei hyväksy, niin mitä sitten keksin. Haenko johonkin muuhun tutkintoon heinäkuun täydennyshauissa vai lähdenkö kenties yrittämään työelämää, joka ei kyllä omalla kohdalla hirveästi kiinnosta. Mieluummin istuisin koulussa.

Tällä hetkellä Vantaan kämppä on melkein tyhjänä ja muuttoilmoitus tehty Mäntsälään, eli asun tällä hetkellä eläinten kanssa äitini luona. Asuntohakemukset on Orimattilan nuorisosäätiöllä, josta toivon saavani kesän aikana kaksion. Säästöjä on sen verran kerätty, että rahasta ei ole pulaa vähää aikaa vaikkei kesätöitä olekaan. Säästämisessä mä oon hyvä, vaikka opiskelijan tuilla tässä ollaankin eletty pari vuotta ja maksettu jopa toi koira.

Eli äitin luona asutaan niin kauan, kun saan uuden asunnon. Tianan kanssa matkustetaan aina välillä matkalaukun kanssa Lahteen Annille ja Lindalle, kun alkaa korpielämä tylsistyttää. Lahdessa on neljä koiraa, mutta Tiana tulee niiden kaikkien kanssa ihan hyvin toimeen. Tuo nappula on muutenkin aika sopeutuva, se tuntuu tykkäävän kaikista koirista kunhan ne ei ärise sille. Tosin meidän Sade saa äristä ja purista äänensä käheäksi ja Tiana roikkuu parrassa vaan entistä enemmän.

Täällähän on äidillä myös Ricin ja Saden lisäksi viisi kissaa, joten mun kissojen jälkeen maukujia on yhteensä peräti seitsemän. Menoa ja vilskettä on, mutta mun tytöt tulevat ihme kyllä kaikkien kanssa toimeen. Enemmän äitin pari poikaa ärisee toisilleen, mutta mun tytöt sopeutuvat laumaan hyvin.

Meli on alkanut sietää jopa Kiteä paremmin, joskin niiden ”leikki” on yleensä sitä, että Meli jahtaa ja Kite juoksee karkuun. Olen kuitenkin alkanut miettimään josko kokeilisi Kiteä uudestaan tyttöjen kanssa uuteen asuntoon, kun se ei ole vielä kenenkään reviiriä. Se on vain niin hemmetin aktiivinen poika, että siinä saa sitten alkaa totuttaa sitä valjaisiin ja viedä sitä melkein pidemmille lenkeille kuin Tianaa!

Mutta tällaista meillä tällä hetkellä. Kissat nauttivat, kun pääsevät ulos kissatarhaan ja on enemmän tilaa juosta. Tianalle tein aamulla sen ensimmäisen suoran jäljen, jonka se veti kuin vanha konkari. Mun pitäisi videoida kaikkea sen osaamisia, nii pääsisin hehkuttamaan sen treenejä kunnolla täälläkin. Mun pitäisi myös ottaa taas tuo kamera käteen ja kuvata välillä kissojakin, niiden kuvaaminen on nyt vähän jäänyt.

Jos kuvien laadusta ei välitä, niin Instagramiin laitan kuvia aika paljon kaikesta mahdollisesta, kun räpsin kännykällä kaikesta kivasta. Uusi nimimerkki on twistedillusion.

0