Eräällä foorumilla on Kuva tunnissa -haaste, jossa kuvataan yhtenä päivänä yksi kuva tunnissa ja jaetaan ne sitten tietysti muiden kanssa. Itse osallistun tähän nyt ensimmäisen kerran. Kuvat on muokattu Gimpillä, johon mulla alkaa mennä kunnolla hermo.


6:00 kännykkä herätti ottamaan päivän ensimmäisen vesirokkolääkkeen, joita pitää siis vetää viisi päivässä neljän tunnin välein. Kävin napsimassa sen naamaani ja menin jatkamaan unia.


10:00 aikoihin heräsin. Tein aamutoimet ja mussutin pari karjalanpiirakkaa maidon kanssa, ehdin mussuttaa ne ennen kameran käteen ottoa. 😀


11:00 lähdin susien kanssa ulos. Rici meni murjottamaan tarhaan, kun huomasi ettei äitiä ollutkaan pihalla (lähti kauppaan). Tiana kuitenkin sai juosta ja ihmetellä tunnin ajan.


12:00 jälkeen avasin koneen ja datailin hetken.


13:00 jälkeen lähdettiin taas pihalle juoksemaan.


14:00 edelleen pihalla. Eilen oli niin upea ilma, että tuli kuuma paljain jaloin ja t-paidassa! Löysin äitini kirjahyllystä Nicholas Evansin Tulisielut -kirjan, joka vaikutti lukemisen arvoiselta. Jatkoin tuon lukemista edelliseltä päivältä ja nautin ihanasta auringosta.


15:00 edelleen kirjan ääressä koirien riehussa toistensa kanssa.


16:00 tultiin koirien kanssa sisään ja pitihän sitä tulla välillä vähän datailemaan.


17:00 jälkeen lähdettiin taas ulos ja treenailin Tianan kanssa maahan menoa ja paikalla oloa. Ei tuo kakara millään haluaisi pysyä paikallaan nameista huolimatta!


18:00 tultiin taas sisään ja iski nälkä, joten väsäsin itselleni herrrrkulliset leivät, jotka mussutin jogurtin kanssa.


19:00 kiusasin Melii ja odottelin Idolsin alkamista. Kuva on otettu muuten kännykällä.


20-21 edelleen Idolsia. Heikki lähti, jee!!


21-23 datailua. Tästä tuskin tarviitte enemmän kuvia, lähinnä turrilan ja Petsien päivittelyä ja mesessä juoruumista. 😀


23 jälkeen Meli jo odotteli unikaveria.

0