Little wolf in woods
Mun kuvankäsittelyohjelma teki tenän, joten piti yrittää tämän päivän kuvia alkaa muokkaamaan Gimpillä. Siihen säheltämiseen meni hermot, joten tässä kaikki kuvat tältä päivältä. Tilasin uusimman Paint Shop Pron äsken, mutta meneehän siinä pitkälle ensi viikkoon (ellei sitä seuraavaankin?), että saan sen käsiini ja ladattua koneelle. Ärsyttävää, pitäisi tehdä kaksi tilausulkoasuakin enkä minä niitä jaksa edes yrittää alkaa väsäämään Gimpillä. Täytyy nyt vaan odottaa.

0

4 Comments

 1. Gimp on kyllä melko ärsyttävä ohjelma, siis jotenkin niin monimutkainen käytettävä, kun kaikki systeemit on eri ikkunoissa ja tälleen :O

  hienoja kuvia silti. kivat värit, vaikka tämä alkukevät onkin aika rujoa (:

  • Oon ihan samaa mieltä! Toimintojahan Gimpissä on tosi hyvin ilmaiseksi ohjelmaksi ja jos köyhä on, niin kyllähän tuolla pitkälle pärjää. Monet eri ikkunat ja sen hitaus kuitenki ärsyttää liikaa, varsinkin kun on tottunut parempaan 😀

   Kiitos kehuista!

 2. Onpa söpö koiruus 🙂 Mun siskolla on myös saksanpaimenkoira 🙂 Harvinaisen näkönen tämä pentu, kun on noin tumma. Mutta kaunis on 🙂

  • Tiana kiittää kehuista! Tiana on käyttölinjaisista vanhemmista, jonka vuoksi väritys ei ole sitä tavallista mustaparkkia mitä kadulla yleensä näkee. 🙂

Vastaa

Your email address will not be published.

*

© 2018 Iltateellä

Theme by Anders NorenUp ↑