♫ Kidneythieves – Zerospace

Molemmat tytöt rakastavat kuivamuonaa ja tekevät sen eteen melkeinpä mitä tahansa. Yksi syy tähän intohimoon voi olla se ettei nuo saa sitä kuin harvoin nameina. Ihan ruokana ne saa sitä vain turvotettuna eikä se silloin tietenkään ole niin hyvää.

Muistin äidillä ollessa, että jossakin siellä pitäisi olla vanha kissojen aktivointipallo tallessa. En muista mistä sen olen saanut vai kenties ostanut, mutta äidin pojat eivät siitä ole koskaan innostuneet, joten toin sen tytöille. Kokeilin sitä jo Mäntsälässä, ja Meli sitä pyöritteli jo siellä innoissaan. Muusaa ei siellä tuo kiinnostanut.

Eilen laitoin pallon täyteen Golden Eaglea ja molemmat pyörittelivät sitä innoissaan. Muusallakaan ei kauaa mennyt, kun tajusi mitä pitää tehdä muonaa saadakseen ja nopeasti se pallo olikin tyhjä.

1