Melin kanssa käytiin taas eläinlääkärillä. Mun naama kissojeni kanssa on varmaan jo syövyttyny sen aseman henkilökunnan mieleen, kun ravataan siellä jatkuvasti. Tällä kertaa Melin mahapatin takia, jonka epäilin olevan helmikuun sterkkauksesta tullut tyrä. Tyrähän se myös oli, tosin onneksi ei leikattavaa sorttia – reikä on (ollut) niin pieni, että läpi on päässyt vain rasvaa. Seurailla täytyy tietysti ettei tuo patti suurene tai kissa ala aristelemaan sitä. Tämä on kuitenkin onneksi hyvin epätodennäköistä, joten ei onneksi mitään tarvitse tehdä. Käynti oli myös mun lompakkoni onnekseni ilmainen!

Tuhlasin kuitenkin parikymppiä Feliwayn täyttöpulloon. Alkuperäinen haihdutin on ostettu jo pari vuotta sitten Romeon tultua äidille, ja nyt päätin kokeilla sitä poistamaan mun kissalaumani loput ongelmat. Äidin kissalauman kanssa tulokset oli hyviä eikä tuo täyttöpullo hirveästi maksa, joten täytyyhän tuota tietysti kokeilla.

Harmi vaan en oikein tiedä onko tuo pari vuotta vanha haihdutin enää kovin käyttökelpoinen. Äsken laitoin seinään ja nyt on huoneistossa sellainen käry ettei meikäläisen migreeniherkkä pää oikein siedä sitä… En muista yhtään oliko pari vuotta tällaista ongelmaa, mutta kummaltahan se tuntuu saada migreeniä kissojen neniin tarkoitetusta aineesta.

Jos tuosta löyhkästä ei välitä, niin mites olis tämän kämpän kuumuus. En tiedä viitsinkö pitää ilmastointilaitetta samaan aikaan päällä, koska eikös loogisesti ajateltuna tuon Felin aineet mene kuuman ilman mukana pihalle? Ahdistava ajatus kuitenkin olla täällä + 30 asteen helteessä, kun vieressä seisoo ilmastointilaite. Kissatkin tykkää varmasti olla mielummin viileässä ilmassa kuin helteessä, joten täytyy nyt miettiä kantsiiko noita pitää päällekäin päällä vai ei.

Kissojen kähinät ei kuitenkaan ole pahentuneet, joten periaatteessa tuo Feli nyt ei ole mikään pakkojuttu. Tyttöjen puolelta on kuitenkin edelleen sähinää Kiteä kohtaan ja etenkin Meli meinaa vielä äristä sille, joten mielelläni tuota Feliä kuitenkin pitäisin pistorasiassa puksuttamassa – eikä nyt tee mieli heittää rahojakaan hukkaan.

0