Kuvia ei valitettavasti ole antaa (koska olen laiska), mutta tilanne on kissojen kesken parantunut huomattavasti. Kite on jo leikkinyt vähän Melin kanssa, ja ainoa sähisijä on enää Muusa. Muusakin kyllä jo haistelee ja on selvästi utelias, mutta taitaa tyttöstä vähän vielä pelottaa vieras poika. Ärinät ovat kuitenkin loppuneet melkein kokonaan, ja Kite kiertää kämppää uteliaana.

Vähän se vielä aristelee tyttöjä ja koiraa, mutta uskon viimeisetkin arkailut lähtevän viimeistään ensi viikolla, kun kämppä rauhoittuu täysin Milkan palatessa takaisin Lahteen Annin kanssa. Ei tuo kuitenkaan enää edes pelkää koiraa, ihan puskee ohi mennessään. Milka haluaisi vain niin paljon leikkiä, ja kissoja sen pitkän kuonon tökkiminen ärsyttää.

Kaikin puolin tilanne näyttää kuitenkin siltä, että olisi kotisivujen ja tämän blogin uudistuksen aika. Uusi nimi (koska Meliaes, Muses & Kites ei oikein onnaa…) ja tiedot Kitestä pitäisi keksiä ja kirjoittaa, mutta mielikuvitus ei ole kaveri.

Ehkä kuitenkin jotain keksin, vai olisiko teillä ehdotuksia uuteen nimeen?

0