Kiti, Kitu, Kita, Kite, Kit…

Sain kuulla ystävältäni Lindalta, että sen koiran Nitan kasvattajalla – eli myös Muusan kasvattajalla – olisi leikattu kolli vailla kotia. Se on ollut asumassa erään mummon luona, joka ei enää valitettavasti pystynyt sitä pitämään. Itselläni on ollut mietinnässä ottaa kolmas kissa löytöeläintalosta tai vaihtoehtoisesti kokeilla Monnia kaupunkielämään, mutta koska sattumalta tuli tällainen tilaisuus eteen, niin päätin kokeilla.

Punatiikeri on tottunut nimeen Kiti, joka olisi muuten ihan kelpaava nimi, mutta mielestäni aivan liian femiininen pojalle. Nimeä ei paranna se, että Monni oli aluksi myös Kiti ennen kuin se huomattiin urokseksi. Aloitimme Annin kanssa siis nimimietinnät missä olisi Kit -alku.

Ensin mietinnässä oli Kitsune, joka tarkoittaa japaniksi kettua ja kansainvälisesti kettuhenkeä, mutta ei se minusta tuolle sovi. Loppujen lopuksi päädyin Kiteen, joka tarkoittaa englanniksi haarahaukkaa tai muuta haukkusukua. Sitä on myös helppo huudella!

En voi kuitenkaan sanoa varmasti, että Kiti-Kite jää taloon. Se on aivan valloittava herra, joka selvästi rakastaa rapsutusta ja silittelyä, mutta toistaiseksi tuo ei rakasta Meliä eikä Muusaa eivätkä tytöt todellakaan sitä. Ensimmäisenä iltana sen tosiaankin ymmärtää, ja pidän tietysti peukut pystyssä, mutta en kuitenkaan anna itseni tuudittua ajatukseen tuon jäämisestä ennen kuin nään tuon ja tytöt elävän sovussa. Toistaiseksi se ei ole muuta kuin sähinää ja murinaa, mitä on ollut Melin ja Muusankin välillä alkuvaiheessa (ja Muusan sterkkauksen jälkeen) – ei siis mitään epänormaalia todellakaan.

Koskaan ei kuitenkaan voi tietää mitä kissat meinaa, kun kaikki ovat kuiteski sen verran vanhoja. Kitikite on syntynyt jo 20.10.2008, eli tulee lokakuussa jo kolme ja mun neitonihan täyttää ensi kuussa vuoden. Meli itseasiassa jo 1.7.! Muusahan on syntynyt loppukuusta, eli sen 1-v synttäreitä vietetään vasta 29.7. Isoja kaikki kuitenkin, joten kaverustuminen ei välttämättä ole niin helppoa kuin pentuna.

Pidän kuitenkin toiveet ylhäällä ja seurailla tilannetta. Peukut ylhäällä, että tykästyvät toisiinsa alkupäivien ärinöiden jälkeen!

0

2 Comments

  1. Oi, onnea ystävystymiseen kissoilla. Komean näköinen poika kyllä tuon punaisen värinsä kanssa.

  2. Kiitos! Todella komea tuo kyllä on, oikein hurmuri.

Vastaa

Your email address will not be published.

*

© 2018 Iltateellä

Theme by Anders NorenUp ↑