Kissakuvahaaste 155: Pöytä

Pitkästä aikaa osallistutaan kissakuvahaasteeseen! Aiheena tällä kertaa pöytä, ja onko se kielletty paikka vai ei. No, meillähän ei ymmärretä sanaa ”ei” ja muutenkin tuo keittiön pöytä on noiden ainoa paikka ulos tähystämiseen, joten hyppikööt kuinka paljon lystäävät.

0

3 Comments

  1. Hermothan siinä menisi, jos alkaisi kissaa kieltämään, mutta ongelma syntyy, jos joskus kattaa kauniisti ja kissa hyppää keskelle kattausta : ) Ihania kuvia sinulla : )

  2. Tuo on kyllä totta, mutta onneksi katit voi syömisen ajaksi laittaa makkari-eteinen alueelle, jos on oikein niuhovieraita. Ystäväni taas ovat kaikki niin koiraihmisiä, että ovat tottuneet valmiiksi karvoihin. 😀

  3. Kerrassaan hienoja kuvia. Ensimmäisen kuvan ilme ja tunnelma ihan mahtavat!

Vastaa

Your email address will not be published.

*

© 2018 Iltateellä

Theme by Anders NorenUp ↑