Kyllä, taas! Märkäruoka on nyt pysynyt kokonaan Carnyssa, olen jättänyt Feline Portat kauppaan (sen hinnan vuoksi, olenhan pihi opiskelija). Kokeilin siis totuttaa kissat uudestaan Carnyyn, ja onneksi onnistuin siinä. Vatsat ovatkin nyt pysyneet erinomaisena Carny Kittenillä, aikuisten kattien ruoka vähän pehmittää, mutta muuten on sekin ok. Ostan mielummin aikuisten ruokaa, koska niitä saa 400 gramman purkeissa = kilohinta pienempi. Nuo kuitenkin ovat jo sen verran isoja, että mielestäni voivat alkaa pikkuhiljaa aikuisten ruokaa maistelemaan.

Kuivamuonaa ei kuitenkaan olla vielä löydetty, jos edes löydetään. Luulin onnistuneeni Felidaen kanssa, mutta Melin maha alkoi valittaa Hill’sin lähdettyä seasta. Muutama päivä sitten kokeilin tuota uudestaan, ja veti molemmat ruikulle. Siispä luovutan taiston ja raahaan tuon reilun 3 kilon säkin äidin kissojen syötäväksi.

Olen päätynyt kaikenmaailman ruokakokeilujen jälkeen siihen teoriaan, että Melillä on kananmuna-allergia. Tuossa Hill’sin i/d -ruuassa ei ole kananmunaa, ja se kävi hyvin. Olen kokeillut myös Hill’sin tavallista ja Almo Naturen eläinkauppamuonaa, ja ne molemmat kelpasi ruikkupepuille. Noissa kaikissa on kuitenkin lihaprosentti niin syntisen pieni, etten näe noiden syöttämisessä mitään järkeä – mielummin vaikka pelkkää märkäruokaa.

Kaapissa on vielä totutusta odottamassa Ziwi Peakin munaton muona. Kokeilin antaa tuota jo suoraan, mutta veti vatsat kunnolla sekaisin, joten seuraavalla kerralla aloitellaan rauhallisesti. Tuo vaikuttaisi kaikin puolin erinomaiselta ruualta, joten täytyy toivoa, että saisin tuon totuttetua pikkuhiljaa. Jos tuokaan ei tuota tulosta, niin sitten lyön hanskat tiskiin ja jätän kuivamuonan ostamisen muille.

0