Niin siinä sitten kävi, että minäkin innostuin yrittämään temppujen opettamista kissoille. Tällä hetkellä kokeilun alla on ollut Muusa, joka mielummin repisi Applawsin raksut kotkan kynsillä käsistä kuin miettisi mitä pitää tehdä saadakseen niitä. Mutta en luovuta! Kyllä minä tuon harmaan harmin vielä istumaan saan käskystä, saatte vielä nähdä.

Äsken kävin hakemassa 3,6 kiloa Felidaen kana & riisi kuivamuonaa noille herkkävatsoille. Ja eilen kahden kilon Hill’sin i/d raksupussin, koska a) Felidae pitää totuttaa b) i/d loppui. Ja kaapissa on vielä tuo kahden kilon Applaws pussi, joka on noille liian vahvaa (tosin käy hyvin treenailuun, kun ei tule annettua niin paljoa kerralla). Noiden lisäksi löytyy vielä 400 gramman Hill’sin herkän kissan raksupussi, koska luulin tuon Felidaen tulemiseen menevän paljon kauemmin (tilasin Feliä erikseen Megaeläimestä). Eli mitäs tämä kaikki nyt tekee? 8 kiloa kuivamuonaa.

Kuivamuonan lisäksi kaapista löytyy seitsemän 400 gramman Feline Porta sensitive ruokaa ja kaksi Carny-purkkia, jotka ovat jääneet syksyltä. Eli kissoilla on nyt tällä hetkellä 11,2 kiloa ruokaa. Eiköhän me näillä vähän aikaa pärjätä. 😀

Nyt voisi testata josko 50mm ja salama toimisi tässä valossa. Aika huonolta näyttää, mutta tekee mieli kuvailla, joten kokeillaan ja nähdään.

0