Kumoankin edellisen kirjoitukseni, nimittäin tänään taas käytiin bussireissulla eläinlääkärissä. Eilen oli neljäs päivä Applawsin kuivamuonan totuttamisesta, ja neitien mahalle näytti olevan neljä teelusikallista liikaa. Se vetikin jälleen kunnon ripulin päälle, ja tänään heti kahdeksalta aamulla varasin ajan eläinlekurille.

Kissojen yleiskunto on hyvä (jonka tiesin jo valmiiksi), painoakin oli tullut taas vähän lisää, ja Meliain vatsan turvotuskin oli kadonnut. Kuitenkin noiden suolisto-ongelmien jatkuvuuden takia saatiin resepti Xeden nimiseen antibioottiin. Sen kävin apteekista hakemassa, ja tästä sitten alkaa taas 10 päivän pilleritaistelu.

Miksi noiden tablettien pitää olla maustettuja? Noilla kateilla on hieno kyky sylkeä suustaan milli kertaa milli kokoiset tabletin murut. Ja miksi ton tabletin pitää olla noin pieni, kun on mahdotonta murskata 3/4 osaa siitä lusikoiden välissä, kun se tabletti jää siihen lusikkaan? Huomenna täytyy kokeilla murskata noi jossain tarttumattomassa pussukassa vasaran avulla.

Jos noiden vatsat nyt saa lopullisesti rauhoittumaan tuolla antibiootilla, niin sen jälkeen pitää vielä madottaa Axilurilla kertaalleen matojen varalta. Tästä noin kuukauden päästä voi alkaa kokeilemaan totuttaa jälleen muita ruokia (jos vatsat on kunnossa). Onneksi tuo Feline Porta on kuitenkin sen verran hyvä herkkämahaiselle ettei sitä sentään tarvitse vaihtaa taas keitettyyn kanaan ja seitiin. Ainakaan toistaiseksi.

0