Omnomnomnom -> nononono


Tätä mieltä Muusa on
Rafaelon kiusauksesta!
Hehkutin Rafaelon kiusausta aiemmin, mutta nyt on kissojen mieli jo muuttunut. Rafaelo alkoi tökkiä kissoilla niin pahasti, että päättivät aloittaa kunnon paaston, jonka seurauksena eivät muuta tehneet kuin vuorokauden aikana vähän maistelivat.

Ei auta ruuan lämmitykset, ei maustamiset muilla ruuilla (ellei Rafaa olisi ollut puolet vähemmän), ei mikään mitä keksin. Pentujen paastoaminen ei mikään hyvä juttu ole, joten tämän takia sain sitten eilen lähteä Korson Megaeläimeen hakemaan tuttua ja turvallista Carnya. Sitähän ne ovatkin vetäneet nyt kaksi 200 gramman purkkia vuorokauden aikana, ja kolmas menossa.

Kokeilin muutama päivä sitten antaa vähän toista märkäruokaa Carnyn tilalle, mutta sehän tietysti veti molemmilta mahan sekaisin. Nyt ovatkin sitten Tehobakt ja Canikur kuurilla. Meliailla on rokotus ensi tiistaina, joten olisi paras saada vatsa kuntoon siihen mennessä.

Ruokashowsta huolimatta ollaan kuvailtu normaaliin tapaan, ja uusia kuvia näkee tavalliseen tapaan kissojen Picasa-albumista, joiden linkit löytyvät blogin lopusta.

0

1 Comment

  1. Ja pahinta tai parasta tuossa on, että jonain toisena päivänä se yhtenä päivänä kuvottavaksi todettu ruoka voi taas olla haluttua herkkua – kun vain osaisi arvata milloin. 🙂

Vastaa

Your email address will not be published.

*

© 2018 Iltateellä

Theme by Anders NorenUp ↑