Melillä on paljon leluja, joista kaikki on ostettuja. Olen ajatellut väkertävän tuolle jotakin itse, mutta minulla on aika rajalliset välineet (= ei mitään) enkä ole vielä mitään tekemistä keksinyt. Pennussa on kumminkin se hyvä puoli, että se keksii leikittävää ihan mistä tahansa.

Esitelläänpä kumminkin ostetut lelut ja niistä suosikit.

Helinähiiret

Helinähiiristä kuuluu nimen mukaisesti helisevää/rapisevaa ääntä. Nämä maksavat noin euron/kpl eläinkaupassa, ja ovat joka kissan suosikkileluja. Olen huomannut Melin ja äidin kaikkien neljän kissan rakastavan etenkin valkoisia hiiriä. Olisi hauska tietää, mikä siinä valkoisessa viehättää.

Virkatut hiiret

Virkatut hiiret ovat tehnyt ystäväni Petra S (tekee myös tilauksesta, winkwink). ja minusta nuo ovat vallan ihania. Meli on samaa mieltä, etenkin tuosta sinisestä pullukasta – ja sen myös näkee sen silmästä. Näissä kaikissa on pieni kulkunen, sinisillä sisällä ja vaaleanpunaisilla hännän päässä.

Sulkahiiret

Sulkahiiret ovat vähän isompia ja äänettömiä. Yleensä tällaiset eivät ole kissojen mieleen (ainakaan äitini kissojen) äänettömyytensä takia, mutta Melille ne ovat ainakin kelvanneet oikein hyvin. Lieneekö syy leikkisässä iässä vai erilaisessa persoonassa, sen näkee sitten kasvettua. Kuitenkin tytölle on riittänyt vain yksi hiiri, loput kaksi ovat vielä kuvan mukaisesti paketissa.

Leopardipallo

Leopardipallo on suunnilleen saman kokoinen kuin kuva, joten se on juuri sopivan kokoinen kissanpennun pyöriteltäväksi. Tässäkin lelussa on ääni houkuttimena: rapina kuuluu pallon pyöriessä. Meli pitää paljon pallon pyörityksestä, mutta ei se siltikään vedä vertoja hiirileluille.

Onkilelu

Klassinen onkilelu, jonka perässä jaksaa kaikki kissat juosta. Tällaisen pystyisi väkertämään itsekin helposti, tarvitaan vain kestävää narua, pitkä keppi ja jotain narun päähän. Itse en kuitenkaan viitsinyt tuhlata rahaa tarvikkeiden ostoon vaan suoraan leluun, ja hyvin on tytölle kelvannut. Kuvasta näkeekin, että leluun on kiinnitetty kulkunen, jota ainakin Meliai rakastaa.

Onkilelu käy myös mainiosti houkuttimena, kissa juoksee mistä vain kulkusen luokse.

0