Hellou everybody!

Ulkoasusta voinee päätellä tämän blogin käsittelevän kissaa tai kissoja, ja siinä olet oikeassa. Blogin tähti on nyt 14 viikkoinen maatiaistyttö Meliai, tutummin vain Meli. Meli on väritykseltään valkokirjokilpikonna (yrittäkääs sanoa tuo moneen kertaan, haha) ja se tuli minulle aivan luovutusikäisenä kaksi viikkoa sitten.

Kaksi viikkoa on lyhyt aika, mutta olen tässä ajassa tutustunut tyttöseeni kuitenkin aika hyvin. Meli rakastaa herättää yöllä muutaman tunnin välein puskemalla ja pusuilla, ja tästä voi päätellä sen olevan seuraa rakastava lapsi.

Se saa leikittyä millä tahansa ja milloin tahansa, eilen se huomasi pöydän jalan ihanuuden ja alkoi raastamaan kynsin ja hampain sitä. Yleensä se kuitenkin leikkii joko pienellä, helisevällä leopardikuvioisella pallollaan tai eläinkaupan pikkuisilla, helisevillä leluhiirillä.

Meliain ruokakupista löytyy yleensä Animonda Carny Kitten -märkäruokaa tai sitten raakaa lihaa. Multicat -vitamiini napsitaan myös päivittäin, on tytön ruoan lihaprosentti kuitenkin sen verran iso. Raksuja, tutummin kuivamuonaa, en ole toistaiseksi tytölle syöttänyt, mutta katsotaan löytyisikö meille seuraavalla eläinkauppakäynnillä jotain sopivaa.

Asunnon kissakatras tulee nousemaan lähiaikoina yhdestä kahteen, mutta tästä ei sen enempää vielä. Tarkoitus on kuitenkin Melille kaveri hankkia ettei sen tarvitse olla yksin pitkine koulupäivineni.

0